14
Mar

De Pandora Disney collectie is er!

Disney fans opgelet! Na lang, lang, laaaang wachten ligt ook bij ons de Pandora Disney collectie in de etalage te schitteren. En dat is een echte mijlpaal. Want de Disney charms waren tot nu toe exclusief in Amerika en Azië te verkrijgen. Maar nu dus niet meer! In deze eerste Disney collectie kan elke Disneyliefhebber haar hartje ophalen aan een selectie van populaire bestsellers. Komt jouw favoriete Disney figuur aan bod? Lees verder en ontdek het!

Mickey en Minnie Mouse

In de Disney collectie van Pandora zitten natuurlijk charms van onze twee favoriete muizen: Mickey en Minnie Mouse. Al meer dan 85 jaar zijn zij dé Disney figuren bij uitstek. Nice to have voor Pandora liefhebbers, maar onmisbaar voor de echte Disney fan!

Pandora Disney Mickey Minnie Mouse

Pandora Disney armband

Winnie de Poeh 

De liefste beer ter wereld heeft - samen met zijn beste vrienden - ook een eigen charm gekregen. Deze Disney beads doen ons met veel nostalgie terugdenken aan onze kindertijd. De avonturen van Winnie, Iejoor, Teigetje en Knorretje met hun mensenvriend Janneman Robinson zijn onvergetelijk. En nu zeker met een van de charms aan je pols! ;-)

Pandora Disney Winnie the Pooh

Assepoester en Belle

Wie droomde er vroeger niet van om een echte Disney prinses te zijn? Nu kan het! Met een Pandora charm van Assepoester of Belle waan je je in een echt Disney sprookje. 

Pandora Disney Cinderella Belle

Welke Pandora Disney charms zijn voor jou echte musthaves? Kom ze vanaf 15 maart shoppen in onze winkel in het Waasland Shopping Center!