Ringen

Een ring die schittert aan je vinger? Wij helpen je graag in onze winkel de perfecte ring uit te kiezen!

Bronzallure ringen
Naiomy Silver juwelen
Naiomy Silver ringen
Pandora 2016 Drop 2
Bronzallure
Orage Silver Ring

“Heel vriendelijke ontvangst. Helpen je heel goed. Ook goede service!”  

Zinzi

Ringen bij Grace & Glory

Grace & Glory biedt je een uitgebreide collectie ringen aan. Ontdek het hele aanbod aan ringen, gaande van zilver over staal tot aan het trendy rosé, in onze winkel in het Waasland Shopping Center. Een ring zal je hand direct een elegantere uitstraling geven en siert je vingers als geen ander. Ga voor subtiel met een eenvoudige ring of combineer juist enkele opvallende ringen met elkaar. Volg jouw stijl, het kan allemaal!

Zilveren ringen

Prijsvriendelijker maar even duurzaam als goud, is zilver. Zilver staat ook meer uitgesproken vormen en kleuren toe en is dus zeer veelzijdig. Bij Grace & Glory kan je kiezen uit tal van klassieke en verrassende zilveren ringen. De gebruikte steentjes zijn vooral zirkonen. Zilver kan ook verguld worden met rosé goud of geel goud. Waarom neem je eens geen kijkje bij de collecties van Orage Silver, Pandora en Naiomy Silver?

Stalen ringen

In ons juwelenaanbod vind je ook stalen ringen. Staal heeft een typische look, die kan mat, blinkend of geborsteld zijn. Staal is veel harder dan zilver en een stuk minder smeedbaar. Dat verklaart waarom de ontwerpen vaak erg strak zijn. Stalen juwelen vind je in de collecties van Phebus For Her en Michael Kors.

Fantasieringen

De ringen die inspelen op de laatste trends bestaan vaak uit gewoon metaal met een laagje zilver, rosé goud of geel goud. Daarnaast zijn ze vaak bezet met Swarovski steentjes. Populaire collecties zijn bijvoorbeeld Michael Kors, Bronzallure en Guess juwelen. Fashionista’s kunnen hier hun hart ophalen. Niet alleen veranderen de collecties even snel als de trends, ze zijn ook een stuk lager in prijs.