Oorbellen van topmerken bij Grace & Glory

Orage Silver juwelen juwelier
Michael Kors oorbellen

“De bediening was goed en vriendelijk. Er is veel keuze en het is allemaal mooi uitgestald!”

Bronzallure juwelen

Diamonfire

Klein en fijn of groot en opvallend, in onze winkel kan u uit een ruime keuze de perfecte oorbellen uitzoeken!

Guess juwelen juwelier
Diamonfire oorbellen
Diamonfire oorbellen

Oorbellen zijn juwelen die onmiddellijk opvallen. Deze accessoires zijn er in alle vormen en maten. Gebruik ze dus om je uitstraling te vergroten, je persoonlijkheid in de verf te zetten en om je outfit te vervolmaken. Of je nu gaat voor fijne stekertjes, leuke slingertjes of echte oorringen, je vindt jouw perfecte paar oorbellen bij de Grace & Glory shop in het Waasland Shopping Center. Er is keuze uit een uitgebreid aantal verschillende merken.

Oorbellen met hangers

Deze oorbellen zijn iets opvallender. Je kan hier telkens een hanger bij een basisstuk kiezen, uiteraard volledig naar je eigen smaak en persoonlijkheid. In het zilver vind je elk seizoen nieuwe bedeltjes bij merken als Pandora en Thomas Sabo. De ideale manier om je oorbellen perfect af te stemmen op je outfit!

Oorstekers

Vind een breed assortiment aan oorstekers bij ons. Met deze fijne oorbellen volg je de nieuwste trends en de hipste kleuren.

Nog aan het twijfelen welke oorbellen het best bij je passen? Kom langs bij Grace & Glory en ons winkelpersoneel helpt je met plezier aan het perfecte paar oorbellen. Heb je een vraag? Contacteer ons gerust!