Kettingen met hangers

Orage Silver juwelen

Ontdek al onze kettingen met hangers aan betaalbare prijzen! We bieden jullie een mooie collectie aan in onze winkel!

Ketting Guess

“Te veel keuze! Beleefde en vriendelijke bediening!"

Diamonfire Juwelen

Orage Silver

Kettingen met hangertjes? Daar doe je iedere vrouw een plezier mee. Grace & Glory helpt je graag op weg met het combineren van je juwelen. Ontdek ons ruim aanbod hangers en vind direct een bijpassende ketting. Onze kettingen zijn meestal in zilver met al dan niet een rosékleurig of goudkleurig accent. … Ook voor sieraden setjes ben je bij Grace & Glory aan het goede adres. Vind onze winkel in het Waasland Shopping Center.

Zilveren kettingen met hanger

Orage Silver biedt zijn kettingen met hanger zowat altijd als één geheel aan. De collectie bevat draagbare, hedendaagse juwelen voor elke dag en aan een erg betaalbare prijs. Ook bij Murat zal je prachtige kettingen met hangers vinden aan betaalbare prijzen.

Pandora heeft een unieke concept van kettingen en armbanden met beads en charms in het assortiment. Je kan de beads naar eigen keuze en wens aan de ketting rijgen en zoveel hangers tussenvoegen als je wil. Het leuke is dat je zo zelf je eigen persoonlijke ketting kunt samenstellen. Thomas Sabo, de geraffineerde tegenhanger van Pandora, biedt ook kettingen aan. Het zijn verfijnde juweeltjes in zilver of rosé. Je kan hangers naar hartenlust combineren met originele beads. 

Stalen kettingen met hanger

Op zoek naar een betaalbare ketting met een hanger? Neem dan eens een kijkje bij de collectie van Phebus For Her. Wij zijn er zeker van dat deze moderne, gedurfde juwelen van topkwaliteit, je zullen bekoren.