De hangertjes van Grace & Glory

Sier je decolleté met een hanger uit onze winkel!

Diamonfire
Naiomy Silver juwelen
Naiomy Silver juwelen
Orage Silver Hangers

"Ik ben een tevreden klant. Zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster." 

Pandora Hanger

Pandora

Bronzallure juwelen
Guess

Hangers zijn het beste juweel om de elegante hals van een vrouw te sieren en te benadrukken. Er is niets zo mooi dan een uitgesneden decolleté waarbij een prachtig juweel de aandacht trekt. In de winter is een grote hanger een echte eyecatcher op een rolkraag of blouse. In de zomer kan een hanger je outfit helemaal opfleuren met wat extra kleur. Hangertjes draag je het dichtst bij je hart. Vaak hebben ze dan ook een erg speciale betekenis. Kies voor een zilver hangertje, een gouden of een rosé exemplaar. Keuze in overvloed in onze winkel!

Zilveren hangers

Juwelen uit zilver zijn erg duurzaam, maar kun je aan een zachte prijs kopen. Daarnaast is zilver ook makkelijk bewerkbaar waardoor verschillende vormen mogelijk zijn. Op zoek naar klassieke en kwaliteitsvolle hangers, neem dan zeker een kijkje naar de schitterende collectie van Diamonfire, Murat of Orage Silver.  Kom gerust eens langs om onze volledige collectie bekijken in de Grace & Glory shop in het Waasland Shopping Center.

Stalen hangers

Heb je eerder een voorkeur voor stalen hangertjes? Bij de collectie Phebus For Her  vind je heel wat stalen juweeltjes terug afgewerkt met andere materialen. Perfect voor zij die houden van een strakke, minimalistische look.