Beads en charms

Stel je eigen persoonlijke armband samen en maak er iets origineels van! In onze winkel heb je keuze uit honderden beads van Pandora of Thomas Sabo!

Pandora
Pandora

“De Pandora verzameling is heel uitgebreid. Als ik een nieuwe charm zoek, dan ga ik altijd langs bij Grace & Glory"

Pandora

De mooiste beads en charms vind je bij Grace & Glory

Ze zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Sinds de komst van beads en charms is een gepersonaliseerd juweel voor iedereen mogelijk. Het spreekt de creativiteit aan en je bent zeker van een uniek juweeltje. Begin met één bead of charm en breid je collectie uit! Ben je op zoek naar deze leuke kralen of bedeltjes? Neem dan snel een kijkje naar het uitgebreide assortiment van Grace & Glory. Tussen merken als Pandora en Thomas Sabo vind je zeker en vast heel wat moois. Je vindt de Grace & Glory winkel in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.

Thomas Sabo en Pandora

De Karma Beads van het lifestyle merk Thomas Sabo zijn heel erg populair. De beads zijn geïnspireerd door het leven en alle schoonheid erin. Je kan beginnen sparen met één bead en dan je armband aanvullen volledig naar je eigen zin. De prachtig uitgewerkte beads kan je ook combineren aan een ketting met hanger. Zo veel keuze en zo veel mogelijkheden!

Als je echt op zoek bent naar een persoonlijk juweel, dan mag een bedelarmband van Pandora niet missen. Kies het bedeltje dat je leuk vindt en voeg er eentje toe bij elke speciale gebeurtenis!  Zo draag je steeds de herinnering aan onvergetelijke momenten met je mee. Deze unieke juweeltjes kunnen trouwens ook een waardevol en zeer persoonlijk cadeau zijn.

Kom de collectie van Thomas Sabo en Pandora ontdekken in de Grace & Glory shop in het Waasland Shopping Center. Ons professioneel winkelpersoneel zorgt dat jij met het juweeltje van je dromen naar huis gaat!  Vraag ook naar onze andere juwelencollecties.